top of page
Obrázek autorahanzelin

Veřejné komunitní místo "SECURITY PRÁCE".

Aktualizováno: 11. 4. 2023

Připravili jsme pro vás nové veřejné, komunitní místo "SECURITY PRÁCE", místo pro všechny lidi, místo kde se řeší vše na téma "security". Je to místo, kde je možnost si povídat, sdílet informace a zajímavé dokumenty, diskutovat a vyjadřovat své názory. Tato komunita je vhodná pro pracovníky v oblasti komerční bezpečnosti, také dodavatele a odběratele bezpečnostních služeb. Nicméně se může zapojit kdokoliv, koho téma bezpečnosti zajímá.



Toto místo je vytvořeno na sociální síti DISCORD kde je možné tvořit komunitní místa dle vlastních představ. Tuto komunitu jsme vytvořili z důvodu absence takového místa v lokalitě ČR a kromě různých skupin na sociálních sítích Facebook a dalších místech, není nikde možnost sdílet a řešit informace, zajímavosti kolem širokého témata SECURITY.


Aplikace DISCORD je přístupná jak přes počítač, tak i na mobilních zařízeních a je intuitivní.

Přikládáme vám zvací odkaz https://discord.gg/nEkvVQVzcS , kterým se ke komunitě "SECURITY PRÁCE" snadno připojíte, pokud již máte na Discordu vlastní účet. Je to podobné jako mít účet na WhatsApp. Discord lze instalovat do počítače, také na mobil s operačním systémem iOS i Android, lze jej také otevřít a přihlašovat se rovnou v prohlížeči internetu. https://discord.com/ a nebo si stáhnout pro své zařízení: https://discord.com/download


Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page