top of page
  • Obrázek autorahanzelin

Zajištění bezpečnosti na 7. Country Kaninafest 2023



Naše bezpečnostní služba již druhým rokem zajišťuje komplexní bezpečnost na prestižní kulturní akci, která je pořádána již 7 let každý rok v obci Kanina na Kokořínsku. Jedná se o setkání hudebních skupin zaměřených na českou a americkou country a bluegrass muziku. Kulturní akce probíhá celý den až do pozdních nočních hodin, a kromě muziky má také svůj pestrý doprovodný program včetně dražby na podporu Domova seniorů města Mšeno u Mělníka.


Jedná se o klasickou kulturní akci (hudba, doprovodný program, dobré jídlo a pití).

Akce, se kterými máme také již řadu let zkušenosti. Pořadatel i letos byl velmi spokojen s průběhem akce a s poskytováním bezpečnostních služeb na akci, které spočívali zejména v zajištění obecného pořádku a bezpečí návštěvníků a vystupujících umělců. Mezi další služby poskytované na akci patřilo zabezpečení majetku a dohled nad stahováním tržeb a hotovosti.


O spokojenosti pořadatele svědčí i děkovný dopis, který nás velmi potěšil. Již nyní se těšíme na další ročník Kaninafestu 2024.



Že se jedná o opravdu parádní akci s účastí zajímavých lidí z prostředí Country a bluegrass muziky a všeho kolem co k tomu patří můžete prohlížet zde na facebookové stránce této akce: https://www.facebook.com/countrykaninafest/



bottom of page