top of page
  • Obrázek autorahanzelin

Přijmeme pracovníky pro ostrahu areálu Praha-Suchdol

Aktualizováno: 20. 10. 2023


Přijmeme pracovníky pro výkon ostrahy areálu v lokalitě Praha-Suchdol. Jedná se o pozici bezpečnostní pracovník, pochůzkář. MZDA 140,-Kč/hod. čistého.


Náplň práce: ostraha na stanovišti vjezdové vrátnice a přilehlého okolí, obsluha vjezdové závory, sledování CCTV kamerového systému, obsluha a reakce na bezpečnostní systémy EPS (elektronický protipožární systém) a EZS (elektronický zabezpečovací systém), případně reakce na zjištěnou MU (mimořádnou událost).


Dále bezpečnostní pracovník vykonává bezpečnostní pochůzky po areálu dle stanovené trasy, na které reaguje na zjištěné závady a případné porušování zákazů a nařízeních. Pro komunikaci během výkonu ostrahy, se používá ruční radiostanice, pro součinnost s ostatními pracovníky ve směně.


Mezi obecnou náplň práce patří sledování dodržování stanovených právních norem a předpisů. Sledování stavu objektů a budov v areálu s cílem zamezit poškozování majetku klienta a zdraví osob nacházejících se v areálu, případné zajištění potřebné asistence a první pomoci.


Výkon je prováděn v nepřetržitém režimu denních a nočních 12 hod. směn. Pro pracovníky je zajištěné moderní, nadstandardní zázemí v době odpočinku a dále vybavení potřebné pro výkon ostrahy.


Hodinová sazba na DPP je 140,-Kč/hod (čistého).


V případě zájmu nás kontaktujte na telefonním čísle: 777 774 099 a domluvte si pohovor na adrese: Kloboukova 1180/17, Chodov, 148 00 Praha 11.

320 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page