top of page
  • Obrázek autorahanzelin

Přijímáme pracovníky ostrahy


Přijmeme pracovníky ostrahy pro ostrahu recepcí bytových objektů na Praze 4, poblíže metra "C" Pankrác a Budějovická. Nejedná se o práci recepčních, ale ostrahu recepce. Dohled nad pohybem osob, sledování kamer a bezpečnostní pochůzky. Denní a noční směny po 12 hod.

Dále přijmeme pracovníky pro ostrahu hotelů v rekonstrukci v centru Prahy. Momentálně jsou dlouhodobě zastavené práce, objekty jsou pod uzavřením a jedná se pouze o ostrahu a bezpečnostní pochůzky. Denní a noční směny po 12 hod.

Přijmeme pracovníky ostrahy pro ostrahu nemocnice v centru. Ostraha vnitřního parkoviště pro zaměstnance nemocnice a pozice v prostoru vstupního vestibulu. Denní a noční směny po 12 hod.


Pozice nevyžadují zvláštní schopnosti, nepracuje se s počítačem a neprovádí se žádná složitá administrativa. Není třeba ovládat cizí jazyky. Požadujeme čistý aktuální výpis z rejstříku trestů, certifikát 68-008-E Strážný (případně zařídíme školení). Přijímáme muže i ženy a pozice jsou vhodné i pro pracovníky z řad invalidů, kteří nemají výrazné pohybové indispozice, které by jim bránily ve výkonu.


Pokud máte zájem o některou z pozic, volejte náš nonstop dispečink 777 774 099 a domluvte si pohovor.

481 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page